VICTOR

Víctor Branch

Cantant

Victor Branch, a dos passes de guanyar el concurs televisiu “La Voz”, amb un àlbum publicat, i amb una imatge totalment trencadora i renovada, comença una nova etapa en la seva carrera artística donant el millor de si mateix: emoció, talent i espectacle.

Referents provinents del “Soul”, “R&B” o “Neo- Soul” com Etta James, Amy Winehouse, Erykah Badu o Beyoncé, inspiren l’artista a l’hora d’interpretar versions d’aquests i altres artistes amb el seu delicat gust.

El seu pas per “La Voz”, no va deixar indiferent a ningú, va trepitjar fort amb els seus talons des de les “Audicions a cegues”, emocionant a la cantant Malú, que el va seleccionar per seu equip.

Va superar amb nota les famoses “Batalles” i el “Últim assalt”, posicionant-se com un dels pocs artistes que va arribar a la fase dels “Directes”. Per a l’artista, ha suposat una experiència gratificant, on reconeix haver crescut molt a nivell personal i professional.

“Introspective” (2015, Visceral Records), el seu primer àlbum, va representar un repte per a ell, perquè mai abans havia escrit lletra i música pròpia. Tractant temes importants per a ell, com l’autoestima, la superació personal i altres temes aparentment més tabús, com la sexualitat, l’artista es va despullar per explicar així les seves experiències, pensaments i manera de veure la vida.

Galeria de fotos