Mónica Lucena

Mónica Lucena

Cantant, ballarina i direcció artistica.

Nascuda en una família amb una gran inquietud artística, va començar aviat, al costat dels seus germans, a introduir-se al món de l’art.

Els seus inicis es van orientar cap a la dansa clàssica i moderna, i de seguida cap a la dansa espanyola i el flamenc amb Gràcia Ribas i amb Matilde Coral a Sevilla. Posteriorment es va iniciar en els ritmes llatins. Va estudiar solfeig i piano amb Lluís Esquadra, cant amb Carmen Rodriguez. Va formar part de diferents combos de jazz i música brasilera.

Va ser seleccionada per al programa Pluja d’estrelles, es va introduir com a cantant en diferents formacions, sent actualment cantant, ballarina i directora artística de l’Orquestra Costa Brava.

Durant la seva carrera artística ha format part de diferents companyies de dansa (Gràcia Ribas, Paco de Lucio, Creuers Norwegian, Costa Cruceros, Royal Caribean). Actualment dirigeix l’Escola de dansa de Mònica Lucena a Roses i Figueres, on la seva màxima il·lusió se centra en la creació de futures artistes, recolzada per un magnífic equip de professors.

Galeria de fotos