Ruth Garlet

Ruth Garlet

Cantant

Ruth Garlet, de família de músics, viu la música plenament des de ben petita i comença els estudis seriosament de piano al Conservatori Superior del LICEU obtenint el Títol Superior de Piano i el Títol de Llenguatge Musical.

Les seves inquietuds musicals i artístiques van fer despertar el seu interès per altres àmbits musicals i comença els seus estudis de cant, tant clàssic com modern, i classe s d’interpretació i ball. Així, es dedica professionalment des de molt jove i comença a treballar en orquestres de ball destacades de Catalunya com la MARINA, la VOLCÁN o la METROPOL entre altres, així com en diverses formacions de diferents estils musicals tipus tribut com ROCK&ABBA o VERSIÓN 80, tan de teclista com de cantant.

Col·labora en diferents projectes com a músic de gravació, tant de teclista com de cantant, i participa en programes de televisió amb orquestres destacades (FESTA MAJOR de TV3). Al 2013 ha enregistrat un nou treball personal a piano i veu amb versions molt personals i íntimes de balades del rock i del pop a on es pot escoltar a l link ruthgarlet.bandcamp.com

A l’actualitat combina actuacions musicals amb la docència i segueix treballant amb diversos projectes.

Galeria de fotos